59 46 15 04
Ring til os

Varmepumper

Luft til luft varmepumper


Det danske varmepumpe marked

"SPAR TUSINDVIS AF KRONER PÅ DIN EL-REGNING!"

Det lyder besnærende, og i øjeblikket bliver det danske marked oversvømmet med billige luft/luftvarmepumper af forskellig kvalitet.

Byggemarkederne fortæller at “det kan du sagtens selv montere”
Vores påstand er at en luft/luftvarmepumpe bliver aldrig et gør det selv projekt – du kunne vel heller ikke selv finde på at skifte kompressor i dit køleskab?

Igennem de sidste par år har vi som noget nyt også kunnet tilbyde at levere og opsætte varmepumper, en varmepumpe er et fornuftigt alternativ til den dyre el-varme. I starten gik vi med på trenden med at levere og montere “billige” varmepumper (af nogen kaldet byggemarkeds-pumper), men en reklamations-rate på mellem 50 og 60% fortalte os at det skulle vi nok holde os fra.

 

"DANMARKSPUMPEN"

Vi er blevet forhandlere af “DANMARKSPUMPEN” fra Panasonic, denne varmepumpe er tilpasset det danske klima, modellerne “PRIMA SCROLL” NE9GKE-DPP og NE12GKE-DPP er udviklet specielt til brug i fritidshuse, idet de er udstyret med “grundvarme-funktion” på 8/10 grader, dette er helt unikt stort set alle andre varmepumper opererer med en minimum indetemperatur på 16/17 grader.

Med “DANMARKSPUMPEN” har vi endnu ikke oplevet reklamationer, det er simpelthen bare kram der fungerer dag ud og dag ind, ydermere ydes 5 års materialegaranti og vi har at gøre med en virkelig professionel officiel dansk importør (KINNAN) der står ved deres ansvar!

NE9GKE-DPP der har en varmekapacitet på op til 5,4kW og en virkningsgrad (COP-tal) på 4,4W/W kan vi tilbyde komplet leveret og monteret for kr. 17.800,- incl. moms.

NE12GKE-DPP der har en varmekapacitet på op til 6,6kW og en virkningsgrad (COP-tal) på 3,8W/W kan vi tilbyde komplet leveret og monteret for kr. 20.800,- incl. moms.

Hvis du virkelig vil have en suveræn varmepumpe med en af markedets bedste COP-værdier (5,2) skal du vælge “SUPER SCROLL” pumpen HE9-DPK der har en varmekapacitet på op til 6,5kW og en virkningsgrad (COP-tal) på 5,2W/W denne pumpe kan vi tilbyde komplet leveret og monteret for kr. 20.800,- incl. moms.


Få et uforpligtende tilbud